Micronitzat de productes sòlids

Micronizado de productos sólidos en Parets del Vallés

Envasat i manipulació

Líders del sector de l'externalització de serveis de barreja, micronitzat i envasat

Amb més de 30 anys d'èxits amb una dilatada carrera professional amb la qual hem aconseguit consolidar-nos al sector de l'externalització de serveis de barreja i micronitzat de productes sòlids, a MOYDE, Molienda y Derivados S.A., posem al seu servei les sinergies necessàries per aconseguir que l'externalització dels seus processos obtinguin una completa vinculació amb la seva pròpia cadena de valor.

Els nostres serveis de micronitzat de productes sòlids estan formats per l'envasat i manipulació de productes per terceres empreses. Oferim així un servei integral de plena confiança, adaptat a les necessitats específiques que la seva marca requereixi, mitjançant controls de qualitat rigorosos.

 

Posem a la seva disposició un complet equip de professionals, amb amplis coneixements tècnics, on l'experiència i la flexibilitat es conjuguen per oferir-li una solució a mida de les seves exigències.

Els nostres clients han dipositat la seva confiança en nosaltres gràcies a la serietat, qualitat i eficiència on hem basat sempre la nostra relació. Així mateix, una política de qualitat personalitzada i el respecte al Medi ambient caracteritzen els valors que MOYDE pot aportar per satisfer les seves necessitats al sector de la formulació i micronitzat de productes sòlids.

A la nostra seu, trobarà unes completes instal·lacions amb planta pilot per noves formulacions dels seus productes, barrejadors i molins micronitzadors de gran capacitat, i fins i tot una línia integrada de barrejat, micronitzat i envasat.